Për nder të Festës së Flamurit, të gjithë ata që blejnë pakon INT M, do të përfitojnë dyfish internet, ndërsa, me blerjen e pakoves FOL L dhe INT L, do të përfitojnë trefish internet.
Oferta vlen prej 26.11.2021, deri më 02.12.2021 (23:59).

 

 

 

Për ju që jeni përdorues të rregullt të internetit, Vala ofron pakot promocionale Int L, Fol L dhe Int M, me internet të dyfishuar e të trefishuar-me t ‘njëjtin çmim!

Int L:
45GB internet (trefish më shumë), minuta dhe SMS pa limit në Vala dhe 300 minuta kombëtare, për vetëm 9.99€!

Fol L:
30 GB internet (trefish më shumë), minuta dhe SMS pa limit në Vala, 500 minuta kombëtare dhe shërbimin CLIP, për vetëm 7.49€!

Int M:
14 GB internet (dyfish më shumë), minuta dhe SMS pa limit në Vala, 150 minuta kombëtare dhe shërbimin CLIP, për vetëm 5.99€!

Këto pako promocionale mund t’i blini deri më 02.12.2021.

Njërën nga këto pako të kombinuara mund ta aktivizojnë të gjithë konsumatorët që kanë një llogari me mbushje (me parapagim).
– Ju mund të blini një pako të re edhe nëse nuk ka përfuanduar pakoja ekzistuese në çdo moment.
– Çmimet janë me TVSH.
– Minutat dhe SMS-ët janë të vlefshëm drejt të gjithë operatorëve në Republikën e Kosovës.
– Tarifimi i minutave bëhet në blloqe 60s.
– Tarifimi i SMS-ëve bëhet një SMS për një njësi.
– Tarifimi i internetit bëhet në blloqe 100 Kb
– Pas shepnzimit të pakos tarifimi bëhet sipas tarifave standarde
– Pas blerjes së njërës nga pakot e kombinuara, rekomandohet që në telefonin tuaj të shtypni Airplane mode On, prit 10 sekonda, dhe shtyp Airplane mode Off.

Udhezime per konfigurim

Pas blerjes së pakos të internetit, rekomandohet që në telefonin tuaj të shtypni Airplane mode On, prit 10 sekonda, dhe shtyp Airplane mode Off.