Telefon Fiks + Internet + TV

Pakot InternetInt 2Int 5Int 10Int 20Int 50Int 100
Mbps deri25102050100
Çmimi/muaj4.99€5.99€7.99€10.99€12.99€18.99€

Pakot TelefonTel 0Tel 500Tel 20000Tel NS
Min TiK050020000Non Stop
Min Vala050250500
Vala CUG//400 min me 4 numra Vala/
Çmimi/muaj3.99€4.49€6.99€10.99€

Pakoja TEL 20000 shtesë, përmban edhe 400 minuta për 4 numra Prepaid të deklaruar nga konsumatori.
Minutat në Vala për pakot TEL 500 (50 min), TEL 20000 (250 min) dhe TEL NS (500 min) vlejnë edhe te pakot 2’she dhe 3’she ku është përfshirë në kombinim Telefoni Fiks.

Pako TelefonInt 10Int 20Int 30Int 50Int 100TV ATV B
Tel 50011.99€13.99€14.99€15.99€19.99€6.99€9.99€
Tel 2000013.99€16.99€17.99€18.99€22.99€9.99€12.99
Tel NS15.99€17.99€18.99€20.99€24.99€12.99€15.99€
Pako TVInt 2Int 5Int 10Int 20Int 30Int 50Int 100
Pako A6.99€7.99€8.99€9.99€10.99€11.99€19.99€
Pako B7.99€8.99€9.99€10.99€11.99€12.99€21.99€

Tel 500Int 5Int 10Int 20Int 30Int 50Int 100
TV PAKO A9.99€11.99€13.99€15.99€16.99€21.99€
TV PAKO B12.99€14.99€16.99€18.99€19.99€23.99€
Tel 20000Int 5Int 10Int 20Int 30Int 50Int 100
TV PAKO A11.99€14.49€16.99€19.49€20.99€24.99€
TV PAKO B14.99€17.49€19.99€22.49€23.99€26.99€
Tel NSInt 5Int 10Int 20Int 30Int 50Int 100
TV PAKO A15.99€17.49€19.99€22.49€23.99€26.99€
TV PAKO B18.99€19.49€21.99€23.49€25.99€28.99€