Pro On është produkti që e ofron Telekomi i Kosovës si shërbim të veçantë për konsumatorët që kanë kërkesa të veçanta për internet të garantuar dhe dedikuar.
Nëse konsumatorit i duhet që download-i dhe upload-i të kenë të garantuar dhe dedikuar shpejtësinë, atëherë ky është shërbimi i duhur për ju.
I përshtatshëm për biznese, po ashtu edhe për individ që kanë nevoja dhe kërkesa të veçanta të shërbimit të internetit.

Mund të shërbeheni me VPN nga 512 Kbps deri në 1000 Mbps apo varësisht për nevojat tuaja.

Kontaktoni në 0800 15000 ose 0800 16000 për të kontaktuar për zgjidhjet që mund t’i ofrojmë ose kërkoni më tepër informata në email: business@kosovotelecom.com