TELEFON ME PAKO NGA 10 DERI NË 99 EURO

Operatori publik Telekomi i Kosovës, Vala, për herë të parë vendosë të ofrojë telefona smart, përfshirë edhe pakon, e cila fillon nga 10 euro për telefonat më të lirë e deri në 99 euro në muaj për telefona Iphone dhe Samsung.

Pagesa është mujore dhe qytetarët që zgjedhin të marrin këtë produkt, nuk do të kenë nevojë të paguajnë ndonjë shumë paraprakisht. Zgjidhet telefoni me pako dhe fillon pagesa sipas kontratës që zgjedhë klienti, për 12 apo 24 muaj.

Do të ofrohen dy mënyra për t’u pajisur me telefon. Në pika e shitjes së Vala-s do të mund të përzgjidhen këto oferta, por edhe përmes agjentëve tanë në terren, që do të kontaktojnë qytetarët dhe bizneset.

Alcatel
ALCATEL ONE Touch Pixi 3.4 *
ALCATEL ONE Touch Pop 3 Leather 5″ *

Xiaomi
XIAOMI Redmi 4A 16Gb
XIAOMI Redmi Note 5A Prime 32gb
XIAOMI Redmi Note 4 32Gb
XIAOMI Redmi Mi A1 32Gb

Samsung
SAMSUNG Galaxy A3 2016*
SAMSUNG Galaxy A3 2017
SAMSUNG Galaxy A5 2016*
SAMSUNG Galaxy A5 2017
SAMSUNG Galaxy A8 2017
SAMSUNG Galaxy J3 2017
SAMSUNG Galaxy J5 2017
SAMSUNG Galaxy J7 2017
SAMSUNG Galaxy S8
SAMSUNG Galaxy S8 +
SAMSUNG Galaxy Note 8
SAMSUNG Galaxy S9
SAMSUNG Galaxy S9 +

Apple
iPhone 7 32GB
iPhone 7 128GB
Iphone 8 64 GB
Iphone 8 + 64 GB
Iphone X64 GB

Blackview
BLACKVIEW A8 *
BLACKVIEW A10 BLACK 5″

Leagoo
LEAGOO Z1 *

Vivax
VIVAX S500 *

Pas blerjes së pakos të internetit, rekomandohet që në telefonin tuaj të shtypni Airplane mode On, prit 10 sekonda, dhe shtyp Airplane mode Off.