Shërbimi SMS Top-Up, ju mundëson të rimbushni llogarinë tuaj përmes SMS-it. Identifikoni bankën tuaj në listën mëposhtë dhe dërgoni SMS në numrin 5 shifror që gjendet përskaj emrit të bankës.

Shërbimi është falas.

BankaDërgo SMS në:Numri i telefonit (hapësirë) Shuma
Banka Ekonomike50005044xxxxxx 5
NLB Banka50444044xxxxxx 5
ProCredit Bank50333044xxxxxx 5
Raiffeisen Bank50222044xxxxxx 5
TEB Banka50001044xxxxxx 5

Po ashtu, ju mund të mbushni telefonin tuaj, duke shfrytëzuar shërbimet e tjera bankare si: Mobile App dhe E-Banking (shih shembujt më poshtë).