Thirrjet Lokale

Thirrjet nga VALA në:Minuti i parëTarifimi pas minutit të parëBlloku i tarifimit: sekonda
Operatorë lokal0.1530.15360
Rrjetit Fiks0.1300.13060
VALA0.1300.13060

SMS

Transferi i kredisë

ProfiliKosto
1€0.10€
2€0.20€
3€0.30€
4€0.40€
5€0.50€
*Operatorët lokalë – IPKO Fiks dhe mobil

Thirrjes drejt destinacioneve speciale

Thirrjes drejt destinacioneve specialePërshkrimiTarifimi/Çmimi
160Sekretaria Telefonike PersonalePa pagesë
169Menaxhimi i listës Familje dhe MiqtëPa pagesë
163Rimbushja e llogarisëPa pagesë
161Konsultimi i llogarisë, blerja e pakove, Familja dhe MiqtëPa pagesë
50555Vetshërbim - Blerja e Pakove, konsultimi i llogarisëPa pagesë
080010000Qendra e ThirrjevePa pagesë