PAKO ALB

Pako ALBAlb 200Alb 500Alb 1000Alb 2000Alb 4000
Çmimi1.49€2.49€4.49€7.49€12.49€
Mënyra e aktivizimit me SMS përmes 50555 me tekstAlb 200Alb 500Alb 1000Alb 2000Alb 4000
Afati validitetit1 ditë4 ditë7 ditë15 ditë30 ditë
Kapaciteti200 MB500 MB1000 MB2000 MB4000 MB
PAKOT ALB – Përfitimet

 

Shfrytëzojeni internetin e shpejtë me cilindo operator në Shqipëri.

Zona A (Regjion)

Pako RegjionReg 500Reg 1000Reg 2000Reg 3000
Çmimi2.00€4.00€7.00€10.00€
Mënyra e aktivizimit me SMS përmes 50555 me tekstReg 500Reg 1000Reg 2000Reg 3000
Afati validitetit1 ditë4 ditë10 ditë30 ditë
Kapaciteti500 MB1000 MB2000 MB3000 MB

ZONA A (REGJION)

Sikur te asnjë operator tjetër, pas shpenzimit të MB-ve të pakos, interneti do të ndalet, në mënyrë që ju të mos shpenzoni asnjë cent jashtë pakos. Ju mund të vazhdoni ta shfrytëzoni internetin duke blerë një pako të re.

 

ZONA B (EUROPË)

Pako EuropëEU 300EU 500EU 1000EU 2000EU 5000
Çmimi2.00€4.00€7.00€10.00€14.99€
Mënyra e aktivizimit me SMS përmes 50555 me tekstEu 300Eu 500Eu 1000Eu 2000Eu 5000
Afati validitetit1 ditë4 ditë7 ditë10 ditë30 ditë
Kapaciteti300 MB500 MB1000 MB2000 MB5000 MB
PAKOT EUROPË

Edhe në pakot Europë, risi është shtimi i pakos së re dhe shtimi i MB të internetit në vëllimit të kapacitetit për secilin pako. Shtetet e Bashkimit Europian dhe jo vetëm janë shtuar si dhe çdo herë e më tepër shtohen shtete të reja. Lista e shteteve ku mund të blihen pakot është në fund të kësaj faqeje.
Po ashtu nëse jeni duke udhëtuar nga një shtet që i takon listës Europë dhe vazhdoni në një shtet të regjionit (shembull Kroaci – Mali i Zi) ju prapë mund t’i shfrytëzoni Megabajtët e mbetur të pakos.
Sikur te asnjë operator tjetër, pas shpenzimit të MB-ve të pakos, interneti do të ndalet, në mënyrë që ju të mos shpenzoni asnjë cent jashtë pakos. Ju mund të vazhdoni ta shfrytëzoni internetin duke blerë një pako të re.

ZONA C (BOTË)

Pako BotëRoam 50Roam 150Roam 200Roam 500
Çmimi5,99€15,99€19,99€39,99€
Mënyra e aktivizimit me SMS përmes 50555 me tekstRoam 50Roam 150Roam 200Roam 500
Afati validitetit1 ditë4 ditë10 ditë15 ditë
Kapaciteti50 MB150 MB200 MB500 MB
Pakot Botë

Shtetet që nuk janë pjesë e pakove Europë dhe shtetet jashtë Europës, përfshi Shtetet e Bashkuara të Amerikës janë pjesë e kësaj.

Megabajtët e mbetur nga pakoja Botë mund të shfrytëzohen edhe në zonën Europë dhe Regjion, por nuk vlenë e kundërta.

Sikur te asnjë operator tjetër, pas shpenzimit të MB-ve të pakos, interneti do të ndalet, në mënyrë që ju të mos shpenzoni asnjë cent jashtë pakos. Ju mund të vazhdoni ta shfrytëzoni internetin duke blerë një pako të re.

Lista me operatorët sipas zonave

ZonaShtetiOperatori
AlbAlbaniaOne.al
AlbAlbaniaVoda AL
AAlbaniaOne.al
AAlbaniaVoda AL
ABosnia HerzegovinaBH Mobile
ABosnia HerzegovinaHT ERONET
ABosnia Herzegovinam:tel
ABulgariaA1 BG
ABulgariaTelenor BG
ACroatiaA1 HR
ACroatiaHT HR
AGreeceGR Cosmote
AGreeceVodafone GR
AMacedoniaTelekom MK
AMacedoniaA1 MK
AMontenegroTelekom.me
AMontenegroMTEL
AMontenegroTelenor
ASerbiaTelenor SRB
ASloveniaA1 SI
ATurkeyAvea
ATurkeyTR TURKCELL
ATurkeyVodafone Türkiye
'+ Zone Alb
BAUSTRIAMagenta-T-
BAUSTRIA3 AT
BAUSTRIAA1
BBELGIUMProximus
BCYPRUSepic
BCZECH REPUBLICO2 - CZ
BCZECH REPUBLICT-Mobile CZ
BCZECH REPUBLICVodafone CZ
BDENMARK3 DK
BDENMARKTDC
BDENMARKTelenor DK
BFINLANDFI DNA
BFRANCEF-Bouygues Telecom
BFRANCEOrange F
BGERMANYTelekom.de
BGERMANYvodafone.de
BUNITED KINGDOMvodafone UK
BHUNGARYTelenor HU
BHUNGARYTelekom HU
BHUNGARYvodafone HU
BIRELAND3
BIRELANDIRL - METEOR
BIRELANDvodafone IE
BITALYI TIM
BITALYvodafone IT
BITALYWINDTRE
BLATVIABITE LV
BLIECHTENSTEINFL1
BLITHUANIALT BITE GSM
BLUXEMBOURGL TANGO
BLUXEMBOURGPOST
BMALTAepic
BMONACOMonaco
BNETHERLANDST-Mobile NL
BNETHERLANDSvodafone NL
BNORWAYN Telenor
BPOLANDT-Mobile.pl
BPORTUGALvodafone P
BROMANIATELEKOM.RO
BROMANIARO Vodafone RO
BSLOVAKIAO2 - SK
BSLOVAKIATelekom SK
BSPAINvodafone ES
BSWEDEN3 SE
BSWEDENTelenor SE
BSWITZERLANDSalt
BSWITZERLANDSwisscom
BUNITED KINGDOMEE
BUNITED KINGDOM3 UK
'+ Zone A
CCanadaBell
CCanadaTELUS
CEgyptOrange EG
CEstoniaTelia
CIsraelIL Pelephone
CIsraelHot Mobile Ltd.
CKAZAKHSTANTele2
CUnited StatesT-Mobile
CSaudi ArabiaZain KSA
'+ Zone B